Algemene voorwaarden & privacy

Algemeen
Door de toegang tot en het gebruik van de website ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy van felixthehumancat.


Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, inclusief merken, logo’s, tekeningen, data, product- en bedrijfsnamen, teksten, beelden, foto's etcetera zijn beschermd door intellectuele rechten. Ze behoren toe aan felixthehumancat of aan rechthoudende derden. Je mag de content (blogs, artikels, ...) delen met bronvermelding. De inhoud van mijn trainingen en cursussen is enkel bedoeld voor betalende cursisten en mag niet gekopieerd, gedeeld of online gepubliceerd worden zonder de uitdrukkelijke toestemming van felixthehumancat.


Cursussen & trainingen
Voor de professionele Felix 5-daagse moet je je op dag 1 vrijmaken van 9 tot 17u. Van dag 2 t/m dag 4 voorzie je 3 à 4u per dag voor opdrachten en verwerking van feedback. Op dag 5 is er een persoonlijke Zoom-evaluatie van max. 1,5 uur. Kan je de nodige tijd niet vrijmaken? Schrijf je dan niet in. Als je door overmacht (ziekte, familiale redenen, ...) de cursus niet kan afmaken, kan je die inhalen op een latere datum. Begeleide cursussen worden niet terugbetaald. Omdat de plaatsen beperkt zijn, vraag ik 150 euro voorschot bij je aanmelding voor de 5-daagse, het volledige bedrag moet betaald zijn 30 dagen voor de start van de cursus. Je kan het niet vergeten, want ik mail je hiervoor een friendly reminder. 
Voor het Felix copyparcours heb je 2 jaar online toegang tot de aangekochte modules. Na betaling heb je meteen toegang. In elke module is een online correctieronde inbegrepen + een persoonlijke videocall van 1u. Deze moeten opgenomen worden binnen de 3 maanden na aankoop van de module. Je kan het Felix copyparcours niet volgen zonder de basismodule.
De Felix advieslijn is een betaalde service. Je betaalt de call op voorhand, bij het maken van de afspraak.


Tarieven copywriting
Alle tarieven (uurprijs, dagprijs, ...) zijn exclusief btw. Ze worden op voorhand afgesproken, afhankelijk van de opdracht en de looptijd. Het basistarief is 85 euro per uur. 


Beperkte aansprakelijkheid
De informatie op de website is algemeen. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als persoonlijk, professioneel of juridisch advies worden beschouwd. felixthehumancat doet er alles aan om volledige, juiste, nauwkeurige en up-to-date informatie te geven. Als de verstrekte informatie toch onjuistheden zou bevatten doet felixthehumancat er alles aan om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Zie je iets dat niet klopt? Laat het even weten. felixthehumancat kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site. De inhoud van de site kan op elk moment aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Felixthehumancat geeft geen garanties voor de goede werking van de website en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website.

Ik behandel je persoonsgegevens vertrouwelijk

Felixthehumancat hecht veel belang aan de bescherming van je persoonsgegevens en aan het respecteren van de persoonlijke levenssfeer. Ik behandel je gegevens vertrouwelijk. En ik ga ervan uit dat jij hetzelfde doet met mijn gegevens. Ik kan je identificeren via de gegevens die je me bezorgt. Hoe? Je vult bijvoorbeeld op deze site een formulier in, of je stuurt me mails die je persoonsgegevens bevatten. Je geeft op dat moment toestemming om je gegevens te gebruiken om je te informeren over de activiteiten van felixthehumancat (nieuwe content op de site, nieuwe trainingen, nieuwe tarieven, ...) Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden, tenzij met jouw uitdrukkelijke toestemming. De site gebruikt ook cookies: die verzamelen data en statistieken over hoe jij de site gebruikt. Je hebt het recht je gegevens in te kijken, bij te werken, te verbeteren of te verwijderen. Mail hiervoor naar

annick@felixthehumancat.be en ze worden zo snel mogelijk aangepast. Je kan op elk moment kiezen voor een opt-out, dan ontvang je geen verdere informatie.


Waarvoor gebruik ik je persoonsgegevens?

Voor persoonlijke statistieken en: 

  • Als je het contactformulier invult, gebruik ik je gegevens om je te contacteren en je vraag te beantwoorden.
  • Als je een training volgt of een cursus aankoopt, bewaar ik je gegevens voor mijn boekhouding.
  • Als je je aanmeldt voor een nieuwsbrief gebruik ik je gegevens om je regelmatig te informeren over de activiteiten van felixthehumancat en over updates op de site.


Klachten
Heb je een klacht over de verwerking van je persoonsgegevens? Laat het weten via annick@felixthehumancat.be. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (Privacycommissie).

Laatst bijgewerkt: 30 juli 2021